Elmarad a Veszprémi KKFT hétközi bajnoki meccse

Nem léphet pályára szerdán a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézicsapata, legalább egy játékos ugyanis megfertőződött a koronavírussal.

Bényi-Virág Rita

20200809 Veszprém Felkéazülési kézilabda mérkőzés Veszprémi Kézilabda Kft (kék) - Nemzeti Kézilabda Akadémia (piros) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az elmúlt héten a VKKFT egyik játékosánál kimutatták a koronavírus fertőzést, amiért karanténba került – derült ki a klub kedden este kiadott közleményéből. Emiatt a gárda valamennyi játékosát és a stáb tagjait még kedden letesztelték. Ezek eredménye azonban nem érkezett meg kedd estig a klubhoz. Mint megtudtuk, a járványügyi hatóság szabályai szerint szerdán 24 óráig vonatkozik az együttes tagjaira az elkülönítés.

Amint megérkezik a teszteredmény, úgy tud az egyesület további lépéseket tenni, így azonban szerdán nem utazhat el a Budakalász elleni bajnoki mérkőzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!