A forduló legjobbjai

2020.09.28. 13:04

Ketten is triplázni tudtak a hétvégén

Újabb derbin zsebelte be a pontokat a Tihanyi FC a labdarúgó megye I-ben, a hibátlan mérleggel rendelkező félszigeti együttesből ketten kerültek be a forduló válogatottjába.

Horváth Gábor

Az úrkútiak támadója, Korpos Tibor (jobbra) háromszor volt eredményes a Csetény ellen

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az Úrkút SK után a Balatonalmádit is két vállra fektette az idén szárnyaló Tihanyi FC, amely ráadásul idegenben verte meg egyébként remek formában lévő riválisát. A meccs 0-4 lett, ezt az eredményt nem kell megmagyarázni egy rangadón, Király Dávid kétszer talált a hálóba, Sevinger Zsolt pedig magabiztos teljesítménnyel védte meg kapuját a góltól.

A tihanyiak mellett egy hibátlan csapat akad még a mezőnyben, az éllovas Tapolca ráadásul már hét sikernél tart. A TIAC ezúttal Várpalotán gyűjtötte be a pontokat (5-2), a csereként duplázó Kiss János most is vezéregyéniség volt.

Korpos Tibor három gólt vágott, az Úrkút pedig meg sem állt hatig a Csetény ellen (6-0). A hazaiaktól a szintén eredményes Haman Sadjo teljesítményét emeltük még ki.

Az úrkútiak támadója, Korpos Tibor (jobbra) háromszor volt eredményes a Csetény ellen Fotó: Penovác Károly/Napló

A játéknap gólcsúcsa a Kristályé, az ajkaiak tízszer vették be a Gyulafirátót kapuját (10-0), a triplázó Szarka Martin és a védő Magyar Patrik kiemelkedően futballozott.

Gimes Péter és Mári Milán került be a hétvége legjobbjai közé a Fűzfői AK-ból, amely a Devecser ellen nyert könnyedén (6-1).

A Magyarpolány szintén otthon tartotta a pontokat, hátrányból fordítva győzött 5-1-re a Sümeg ellen. Gottfried Roland teljesítményével kiérdemelte a Napló aktuális válogatottjában való szereplést, ahogyan a két találatig jutó Bencsik Dávid is.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Kiss János (TIAC VSE) és Szakonyi Stephan (Magyarpolány) 8-8, 3. Burcsik Martin (Balatonalmádi SE) és Tóth Marcell (TIAC VSE) 7-7.

A hetedik forduló válogatottja, kapus: Sevinger Zsolt (Tihanyi FC).

Hátvédek: Magyar Patrik (Ajka Kristály), Mári Milán (Fűzfői AK), Gottfried Roland (Magyarpolány).

Középpályások: Gimes Péter (Fűzfői AK), Haman Sadjo (Úrkút SK), Szarka Martin (Ajka Kristály), Király Dávid (Tihanyi FC).

Támadók: Kiss János (TIAC VSE), Korpos Tibor (Úrkút SK), Bencsik Dávid (Magyarpolány).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!