A Telekom célja változatlan: pályára akarnak lépni a Kiel ellen szerdán

A hétfői tesztek után, csütörtökön és szombaton két újabb PCR teszten kellett megjelennie a karanténban levő játékosoknak és stábtagoknak.

A Telekom Veszprém (a labdával Nilsson) remek győzelemmel hangolódott vasárnap, a Balatonfüredi KSE-t biztosan verte

Fotó: Penovác Károly/Napló

A csütörtöki teszt Lékai Máténál, Blaz Blagotinseknél és Kentin Mahénál hozott pozitív eredményt. A játékosok jól vannak, egyiküknél sem jelentkezett komoly tünet, közölte a csapat honlapján.

Az enyhe tüneteik egy-két nap után elmúltak, jövő péntekig otthonukban leszek karanténban. A szombati teszteknél már egyetlen játékos eredménye sem volt pozitív. A tesztelések alatt két stábtag eredménye lett pozitív, ők teljesen tünetmentesek, szintén jövő hét péntekig lesznek karanténban. Egyik stábtag sem a mérkőzésre benevezendő hivatalos személyek közül való.

A Népegészségügyi Osztállyal egyeztetve a két negatív teszttel rendelkező játékosok holnaptól kikerülnek a karanténból, így elkezdhetik újra az edzéseket. A holnapi edzéseken 15 játékos áll majd az edzői stáb rendelkezésére.

A Telekom Veszprém közzétett nyilatkozatában hangsúlyozta, a csapat vezetősége és az edzők közös döntése alapján szeretnének pályára lépni szerdán Kielben a következő BL mérkőzésükön. Ehhez hétfőn az utazó delegációnak újra negatív PCR tesztet kell produkálnia. Amint ennek a tesztelésnek az eredménye megérkezik az eddig rendszernek megfelelően a Facebook oldalunkon tájékoztatják szurkolóikat.

Az előzményekről korábban itt számoltunk be:

https://www.veol.hu/sport/helyi-sport/karantenba-kerult-a-telekom-veszprem-csapata-4124854/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!