labdarúgó nb III

2020.10.04. 18:31

Nagyszerű győzelmet aratott a Balatonfüredi FC

A labdarúgó NB III nyugati csoportjának 12. fordulójában az Óbuda után egy újabb dobogós, a Tatabányai SC ellen lépett pályára a Balatonfüredi FC, és újabb értékes győzelmet aratott.

Juhász-Léhi István

Tatabányai SC–BFC 0-2 (0-1)

Tatabánya, 400 néző. V: Gál. Tatabánya: Kunsági – Kovács I., Gyürki, Soltész, Szabó R. (Kozák, 61.), Klausz, Hajas (Farkas, 67.), Németh A. (Árvai, 46.), Farkas V. (Sárközi, 52.), Székely, Katona (Víg, 61.). Edző: Bekő Balázs.

Balatonfüred: Berta – Géringer, Nagy Z.( Laurinyecz, 77.), Imre I., Csikós, Markó (Pápai, 90.), Schillinger (Bene, 72.), Szalai, Bartha, Szabó B., Tamás Sz. (Burucz, 77.) Edző: Borgulya István.

G: Szabó B (6. p., 0-1), Szabó B. (49., 0-2)

Ragyogó, napos időben, kiválóan előkészített pályán futhattak ki a csapatok a Grosics stadionban, ahol még néhányan talán el sem foglalták a helyüket, amikor a vendégcsapat a 6. percben vezetést szerzett: Szabó Bence egy letámadást követően a jobb oldalon betört a hazai 16-oson belülre, és az 5-ös sarkáról a hosszú felső sarokba lőtt, 0-1.

A szünetben növelte előnyét a Balatonfüred. A 49. percben mintaszerű vendégtámadás futott a jobb oldalon, majd Schillingertől Nagy Zoard kapta a labdát a 16-oson belül, ő továbbpasszolt Szabó Bencéhez, aki pedig 8 méterről, higgadtan helyezett a hazai kapuba, 0-2.

Magabiztos győzelmet aratott a vendégcsapat a jó erőkből álló Tatabányával szemben. A hazaiak ugyan mezőnyfölényben játszottak, ám a balatonfüredi kontrák végig magukban rejtették a gólveszélyt.

A Balatonfüredi FC legközelebb október 10-én lép pályára, ekkor a Nagyatádot fogadja a csapat.

Borgulya István: – Gratulálok csapatomnak, amely ma is mindent megtett a sikerért. Ezen az úton kell továbbmennünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!