koronavírus-fertőzés miatt

2020.12.10. 09:28

Elhalasztották a DEAC elleni meccset

Kénytelen volt halasztást kérni soron következő mérkőzésére a veszprémi futsalcsapat, amelynek több játékosa is megfertőződött koronavírussal.

Horváth Gábor

20201116 Veszprém bajnoki futsal mérkőzés Balaton Bútor FC Veszprém (kék) - Kecskemét (fehér) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Balaton Bútor FC Veszprém jövő kedden a Debreceni EAC otthonában lépett volna pályára, a bakonyiak kérésére a találkozót nem játsszák most le, a tervek szerint januárban pótolják azt.

A veszprémiek a harmadik helyen állnak a tabellán, s a sorsolás szerint december 20-án az éllovas Haladást látják vendégül.

Az egyesülettel kapcsolatos hír, hogy a nemrég igazolt spanyol légiós, Toni Montero január 15-étől léphet pályára új csapatában. A Dunaújvárosból érkezett futsalos ekkor kapja meg ugyanis a játékengedélyt a bakonyiaknál.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a magyar futsalválogatott két veszprémivel (Sásdi Bálint, Rutai Balázs) a soraiban lépett pályára szerdán Európa-bajnoki selejtezőn. A Kazahsztán elleni idegenbeli mérkőzésen a mieink 5-0-s vereséget szenvedtek. Az összecsapás krónikájához tartozik, hogy nemzeti együttesünk több mint tíz játékosát volt kénytelen nélkülözni koronavírus-fertőzés és/vagy karanténkötelezettség miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!