Még többen is hibátlanok

2021.01.28. 07:00

Az U11-es és az U13-as korosztályok képviselői léptek ezúttal pályára

A múlt hétvégén az U11-es és az U13-as korosztályok képviselői is számot adtak tudásukról a veszprémi téli futsaltorna első fordulójában. A II. János Pál Sportcsarnokban lebonyolított találkozók igazi góldömpinget hoztak. Ezzel egy időben a korosztályos megyei futsalbajnokság is folytatódott.

Bényi Kálmán

A Balatonalmádi SE U11 három sikerrel és egy vereséggel zárta az első kört Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

A szombati játéknapon az U11-eseké volt a főszerep. Az A csoportban öt csapat feszült egymásnak. A VFC USE A gárdája kimagaslott a mezőnyből, hibátlanul, 62-7-es gólkülönbséggel zárta az első játéknapot. A második helyet a három győzelmet és egy vereséget felmutató Balatonalmádi SE érdemelte ki, őket sorrendben a Balatonfüredi USC, a Péti MTE és a sereghajtó Almádi SE követte. Az első játéknap legeredményesebb játékosa a veszprémi Szokolik Gergely volt 15 góllal.

A B jelű kvartettben a Szilá­gyi DSE magabiztos játékkal fektette két vállra mindhárom ellenfelét és végzett a tabella élén, a második pozíciót a VFC USE B szerezte meg, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára az Alsóörs SE állhatott fel, míg a negyedik a Bajnok DSE lett. A gólgyártásban a Szilágyi DSE színeiben pályára lépő Finta Bulcsú jeleskedett, 12 találatig meg sem állt.

Eredmények, futsaltorna, U11, A csoport: Balatonalmádi SE–VFC USE A 1-12, Almádi DSK–Balatonfüredi USC 4-8, Balatonalmádi SE–Péti MTE 11-5, VFC USE A–Almádi DSK 25-2, Balatonfüredi USC–Péti MTE 11-3, Balaton­almádi SE–Almádi DSK 8-2, VFC USE A–Péti MTE 11-1, Balatonfüredi USC–Balatonalmádi SE 1-4, Almádi DSK–Péti MTE 3-7, VFC USE A–Balatonfüredi USC 14-3.

A Balatonalmádi SE U11 három sikerrel és egy vereséggel zárta az első kört
Fotó: Penovác Károly/Napló

B csoport: VFC USE B–Szilágyi DSE 3-7, Alsóörs SE–Bajnok DSE 7-0, VFC USE B–Alsóörs SE 9-0, Bajnok DSE–Szilágyi DSE 1-16, Szi­lágyi DSE–Alsóörs SE 16-2, VFC USE B–Bajnok DSE 14-3.

Vasárnap az U13-as csapatok küzdelmeivel folytatódott a téli futsaltorna. A szervezők ebben a korosztályban három csoportra osztották a jelentkezőket.

Az A jelzésű négyesben a mindhárom találkozóját sikerrel megvívó VFC USE A várhatja az élről a következő fordulót. A második helyen a Balatonfüredi USC A, a harmadikon az Almádi DSK, míg a negyedik helyen a Balatonalmádi SE végzett.

A gólfelelős a 10 találatot jegyző Albrecht Alex (VFC USE A) volt.

A B csoportot a hibátlan mérlegű VFC USE B vezeti, őket a másik veszprémi alakulat, a Szilágyi DSE követi hat ponttal, a harmadik pozíciót a három egységet szerző FC Ajka A foglalja el, a tabellát pedig a pont nélkül álló Péti MTE zárja.

A gólkirályi címért a VFC USE B együttesében szereplő Lévai Ádám jelentkezett be (12 gól).

A C jelű ötösből az FC Ajka B hatalmas fölénnyel zárt az élen, őket sorrendben a Balatonfüredi USC B, a VFC USE C, a Bajnok DSE és a Tótvázsonyi SE követi.

Az első fordulót követően rendkívül szoros a csata a mesterlövészek versenyében. Márton Gergő (FC Ajka B) és Végh István (Balatonfüredi USC B) egyaránt 8-8 találatot jegyzett.

Eredmények, futsaltorna, U13, A csoport: Balatonalmádi SE–Almádi DSK 1-2, Balatonfüredi USC A–VFC USE A 1-8, VFC USE A–Almádi DSK 8-0, Balatonalmádi DSE–Balatonfüredi USC A 1-6, Almádi DSK–Balatonfüredi USC A 3-6, VFC USE A–Balatonalmádi SE 17-1.

B csoport: Szilágyi DSE–VF USE B 1-4, Péti MTE–FC Ajka A 1-15, Szilágyi DSE–FC Ajka A 9-3, VF C USE B–Péti MTE 32-0, VFC USE B–FC Ajka A 7-4, Szilágyi DSE–Péti MTE 16-2.

C csoport: VFC USE C–Bajnok DSE 7-3, Balatonfüredi USC B–FC Ajka B 0-4, VFC USE C–Tótvázsonyi SE 8-4, Bajnok DSE–Balatonfüredi USC B 4-4, FC Ajka B–Tótvázsonyi SE 17-1, VFC USE C–Balatonfüredi USC B 1-4, Tótvázsonyi SE–Bajnok DSE 2-8, FC Ajka B–VFC USE C 5-3, Balatonfüredi USC B–Tótvázsonyi SE 11-2, Bajnok DSE–FC Ajka B 3-6.

A megyei futsalbajnokság – amely tavaly ősz óta tart – legutóbbi játéknapjának eredményei pedig a következők.

U15: Magyarpolány–Sümeg 2-9, Úrkút–Gyulafirátót 4-7, TIAC VSE–Úrkút 13-3, Magyarpolány–Balatonalmádi 0-7, Gyulafirátót–Somló SC 9-2, Zirc–Sümeg 4-3.

U17: Csetény­–Devecser 4-8, Magyarpolány–Balaton­al­mádi 2-7.

U20: Magyarpolány–Sümeg 6-2, TIAC VSE–Úrkút 4-1, Zirc–Sümeg 5-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!