A BFKA-Veszprém ellenében

2021.01.10. 20:28

VKKFT: kettőből kettő a Liga Kupában

Három Veszprém megyei csapat is érdekelt volt az utóbbi napokban a férfikézilabda Liga Kupában.

Horváth Gábor

Fazekas Gergőék (balra a VKKFT játékosa) a BFKA-Veszprémmel játszottak a sorozatban

Fotó: Penovác Károly/Napló

A sorozatban a résztvevők nyolc csoportban mérik össze a tudásukat.

Az A jelű négyesben két veszprémi együttes is szerepel: a Veszprémi KKFT és a BFKA-Veszprém az elmúlt napokban két alkalommal is találkozott egymással. Mindkét mérkőzést az NB I-es VKKFT nyerte az akadémistákkal szemben. A VKKFT hétfőn is pályára lép, 19 órai kezdettel az ETO-SZESE együttesét fogadja.

Az E csoportban a BFKA-Balatonfüred a NEKA ellen játszott és szenvedett négygólos vereséget hazai környezetben. A balatonfüredi fiatalok kedden szerepelnek riválisuk otthonában.

Eredmények, férfikézilabda Liga Kupa, A csoport: BFKA-Veszprém–VKKFT 24-34 (12-18). Veszprém. V.: Bóna, Földesi. A legjobb góllövők: Dobi 5, Nkousa és Szűcs 4-4, ill. Éles 7, Szeitl, Hári és Kristóf 4-4.

Kiállítások: 8, illetve 8 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 3/3.

Fazekas Gergőék (balra a VKKFT játékosa) a BFKA-Veszprémmel játszottak a sorozatban Fotó: Penovác Károly/Napló

VKKFT–BFKA-Veszprém 30-23 (15-13). Veszprém. V.: Kovács, Mándli. A legeredményesebb játékosok: Éles 7, Fazekas 6, ill. Dobi 8, Perkel 4.

Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 0/0.

E csoport: BFKA-Balatonfüred–NEKA 28-32 (13-16). Balatonfüred. V.: Budai-Bock, Wenzel. A legtöbb gólt szerezték: Szmetán 8, Hutvágner 5, ill. Dely és Kepess 6-6.

Kiállítások: 4, illetve 4 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 2/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!