megye I

2021.02.05. 14:59

Esélyt sem adott a VLS Veszprém a Tihanynak

A harmadosztály február végi rajtjára készülő veszprémi labdarúgó együttes kiütéses győzelmet aratott a megyei első osztályú tihanyiak ellen a csütörtök esti edzőmérkőzésen.

Rónai Tamás

A Practical VLS a listavezetőt fogadja

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az első percektől kezdődően a VLS csapata lendületesen, gólra törően játszott, Major Norbert az első negyedóra végén már mesterhármasnál járt. Formás támadásokkal, szép játékkal szerezték góljaikat a bakonyiak a sportszerűen, helyenként lelkesen játszó Tihany ellen. A második félidőben szerepet kapó játékosok is éltek a lehetőséggel és szebbnél szebb találatokkal bizonyítottak a veszprémi mesternek.

A Practical VLS Veszprém következő felkészülési mérkőzését február 13-án szombaton vívja. Pető Tamás együttese az NBIII Közép csoportjának 13. helyén álló Dunaújvároshoz látogat.

Tihanyi FC – Practical VLS Veszprém 1-14 (0-5)

VLS Veszprém: Deczki (Héninger) – Schőnig, Gulyás (Varga Á.), Krebsz (Kovács D.), Rédling (Burdi), Somogyi, Vass, Nagy R. (Babos), Gálfi (Michel), Major (Bakó), Keresztes (Csorba). Edző: Pető Tamás

Veszprémi gólszerzők: Major 4, Gálfi 2, Babos 2, Schőnig, Nagy R., Keresztes, Kovács D., Burdi, Michel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!