női labdarúgó NB II

2021.02.18. 19:56

Három meccs, három vereség

Mind a három Veszprém megyei csapat vereséget szenvedett a női labdarúgó NB II legutóbbi játéknapján.

Horváth Gábor

A PELC jelenleg a tizenegyedik a tabellán

Fotó: Penovác Károly/Napló

A pápaiak szaladtak bele a legsúlyosabb vereségbe, de a balatonfürediek és az ajkaiak sem tudták megnehezíteni a riválisuk dolgát. A forduló egyetlen Veszprém megyei gólját a Füred szerezte, amely azzal a találattal még vezetett a ZTE otthonában.

Eredmények: Pápai ELC–Magyar Labdarúgó Egylet 0-13 (0-6). Pápa. PELC: Orbán – Savanyó (Sári), Ruska, Kovács G., Pődör, Marton, Gyarmati, Szalay, Csébi, Vesztergom, Szücs.

ZTE FC–Balatonfüredi FC 5-1 (2-1). Zalaegerszeg. BFC: Fodor – Iványi, Tóta, Csik, Tóth Tímea, Vojnity, Faragó, Árkiné Zsebeházi, Schmera, Kaszap, Koncz. A vendéggól szerzője: Vojnity.

A PELC jelenleg a tizenegyedik a tabellán Fotó: Penovác Károly/Napló

FC Ajka–Nimród SE 0-4 (0-1). Ajka. FC Ajka: Hidi – Simon, Hannig, Schultz (Gyenese), Belovics (Nagyné Csépli), Bozsoki, Kovács N. (Bogdán), Ferencz, Szájli, Tamás-Kovács, Bódi.

Az FC Ajka a tizedik, a PELC a 11., a Balatonfüredi FC pedig a 13. helyről várja a folytatást, amely most hétvégén lesz. Vasárnap a Füred az Ajkát fogadja 14 órai kezdettel, a PELC 16 órakor lép pályára a Nimród SE vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!