kézilabda NB I

2021.03.17. 14:05

Tartalékosan áll ki a Szeged a veszprémi rangadóra

Az újabb koronavírusos szegedi fertőzéses esetek miatt félő volt, hogy elmarad a március 21-re kiírt Telekom Veszprém elleni kézilabda-rangadó.

B. Virág Rita

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabda-együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy elutazik vasárnap Veszprémbe, és tartalékosan, ifjúsági korú játékosokkal kiegészülve veszi fel a harcot a magyar bajnokkal.

A hét elején még úgy tűnt, elmaradhat a magyar kézilabda-klasszikus, hiszen igencsak megfogyatkoztak a Tisza-partiak. Luka Stepancic, Nik Henigman, Borut Mackovsek és Bánhidi Bence sérült. Stanislav Kasparek az Orosháza ellen dőlt ki a sorból. Bodó Richárd másodszor lett koronavírusos, rajta kívül beteg lett még Rosta Miklós, Bogdan Radivojevics, Joan Canellas és Martin Stranovsky is. Igaz már nincsenek tüneteik, ám további vizsgálatok szükségesek a visszatérésükhöz.

Bár a Szeged kérvényezte a rangadó halasztását, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) nem engedélyezte. A kékek azt írták, Mikler Roland, Mirko Alilovic, Jonas Källman, Dmitrij Zsitnyikov, Dean Bombac, Matej Gaber, Mario Sostaric áll rendelkezésre, hozzájuk fiatalok csatlakoznak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!