Bajnokok Ligája: Több visszavágó is formalitás

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a negyeddöntők visszavágóját szerdán és csütörtökön rendezik meg.

B. Virág Rita

Fotó: Handballveszprem.hu/Wolf Attila

A párharcok több fronton is már eldőltek, a második találkozó csupán formalitás lesz. Ilyen például a Telekom Veszprém-HC Vardar összecsapás is, amelynek első mérkőzését a bakonyiak 41-27-re nyerték meg. A visszavágót csütörtökön 18.45 órakor bonyolítják le. Hasonlóan könnyed összecsapásra számíthat a francia Prais Saint-Germain is, amely Celjében aratott 37-24-es sikert. A 2020/21-es sorozatban eddig hibátlan Barcelona is fölényes diadalt könyvelhetett el: 37-25-re nyert az Elverum otthonában.

A másik magyar csapat, a MOL-Pick Szeged hazai pályán kapott ki a címvédő THW Kieltől 33-28-ra. A HBC Nantes 25-24-re maradt alul saját pályáján a Kielcével szemben. A Veszprém a párharc győztesével folytatja a négy közé jutásért. Az FC Porto 32-29-re nyert, Székely Mártonnal is a kapujában, a dán Aalborggal szemben.

Izgalmas visszavágónak ígérkezik a HC Motor és a Meskov Breszt összecsapása, ahol az első derbi az előbbi gárda 32-30-as győzelmével ért véget. Nem szóltunk még a PPD Zagreb-Flensburg párosról, ahol a pandémia miatt egy meccsen dől el a továbbjutás. A horvátok ugyanis az első találkozó ideje alatt még karanténban voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!