A tabellán tizedik Érdi VSE-hez látogat a tizenkettedik helyen álló BFC

A labdarúgó NB III nyugati csoportjának 37. fordulójában vasárnap 18 órától az Érdi VSE vendégeként lép pályára a Balatonfüredi FC.

Juhász-Léhi István

Egy pontra még szüksége van a Fürednek a kiesés elkerüléséhez

Fotó: Penovác Károly/Napló

Érdekes tény, hogy az előző fordulóban a Balatonfüred (12. hely, 48 pont) hatot rúgott a BKV Előrének, míg az érdiek – akik jelenleg a 10. helyen állnak 52 ponttal – hatot kaptak a Puskás Akadémia második csapatától.

Két fordulóval a szezon vége előtt az Érdi VSE számára már nincs igazán tétje a meccsnek, míg a fürediek, ha egy pontot szereznek a két játéknapon, akkor biztosan maradnak az NB III-ban.

A múlt héten nagyon kijött a lépés a BFC-nek. Mint ahogy Borgulya István lapunknak elmondta, minden sikerült a BKV Előre ellen, nagyon jó meccset játszottak.

– Ahogy eddig, jó játékot és jó meccset várok ezúttal is. Egy pontra van szükségünk ahhoz, hogy bennmaradjunk – fogalmazott a Napló érdeklődésére Borgulya István, a Balatonfüred edzője.

Egy pontra még szüksége van a Fürednek a kiesés elkerüléséhez Fotó: Penovác Károly/Napló

– Remélem, erre nem kell az utolsó pillanatokig várnunk, és már ezen a hétvégén egy kicsit megnyugodhatunk. Az osztás-szorzás fejben azért eléggé igénybe vett és vesz mindannyiunkat. Ez egy eléggé idegőrlő dolog, amibe egy ilyen hosszú szezon végére bele lehet fáradni. Bízom benne, hogy még van a csapatban elég erő a hátralévő két találkozóra, és elérjük céljainkat – fogalmazott a szakember.

Eltiltottja nincs a piros-fehéreknek, Csikóst megműtötték, rá természetesen nem számíthat az edző és csapata.

Az Érdi VSE–Balatonfüredi FC NB III-as futballbajnoki vasárnap 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!