Istenes Bencével a soraiban nyert az Öskü!

Pályára lépett a Veszprém megyei labdarúgó másodosztályban Istenes Bence, a műsorvezető egy izgalmas meccset követően ünnepelhetett társaival.

Horváth Gábor

Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Ahogyan arról a héten beszámoltunk, a labdarúgó megye II-es Garboda PV Öskü leigazolta Istenes Bencét. A 33 éves műsorvezető barátja, Hornyák Ádám révén került szóba a csapatnál. Hornyák, aki korábban az NB II-es FC Ajkánál is megfordult, évek óta erősíti az ösküieket, sőt korábban edzőként is tevékenykedett az együttesnél.

Istenes Bence csereként lépett pályára az Alsóörs ellen
Fotó: Penovác Károly/Napló

Szóval Istenes Bence edzésen meggyőzte a szakvezetést és vasárnap, az Alsóörs elleni hazai bajnokin be is került a keretbe, csereként kapott lehetőséget Pencz Norbert vezetőedzőtől.

A Öskü izgalmas küzdelemben 4-3-as sikert aratott.

Istenes Bence az 55. percben lépett pályára. Ekkor a vendégek vezettek 3-2-re, a folytatásban Hulka és Talián góljaival fordított a házigazda.

Öskü–Alsóörs SE

4-3 (2-3)

Öskü. Jv.: Kerekes D. Garboda PV Öskü: Bálint – Gáspár (Hornyák), Kallos, Balai (Varga R.), Hulka, Talián, Szabó G., Iváncsik, Straub (Istenes), Karáth (Bódis), Szabó A.

Alsóörs SE: Lang – Szűcs, Geyer, Halász, Bacsák, Ríz, Udvardi, Óvári, Horváth P. (Kocsán), Solymosi (Szabó Á.), Pápay.

Gólszerzők: Hulka, Talián, Straub, Kallos, ill. Óvári (3).

Kiállítva: Bacsák (92., Alsóörs SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!