Tovább harcol a dobogóért a VLS Veszprém

A honi labdarúgó harmadosztályban ismét hétközi fordulót rendeznek, ahol a több sebből vérző Practical-VLS Veszprém együttesére nehéz feladat vár Érden a dobogó megőrzéséért vívott küzdelemben.

Rónai Tamás

Tartalékosan utazik a VLS Veszprém (kékben) az érdi csapathoz

Fotó: Penovác Károly/Napló

A vasárnapi, BKV Előre elleni gól nélküli döntetlenre végződő mérkőzés több vezéráldozattal is járt a bakonyi oldalon. Krebsz és Csorba mellé Nagy Richárd is feliratkozott a sérültek listájára. Rajtuk kívül a fővárosiak ellen kiállított Gulyás, illetve az ötödik sárga lapját begyűjtő Major játékára sem számíthat Pető Tamás. – Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiányozni fognak a kulcsjátékosaink, de szeretnénk a maximumot nyújtani. A problémáinkból adódóan várhatóan más felfogásban fogunk pályára lépni, mint eddig a bajnokság során – árulta el Pető Tamás, a VLS edzője.

A koronavírus-fertőzések miatt őszről december elejére halasztott „odavágón” Nagy Richárd duplájával kétgólos győzelmet aratott a veszprémi együttes a Pest megyeiek ellen, akiket most fűthet a visszavágás vágya a szerdán 17.30 órás kezdettel induló mérkőzésen. A tavaszi szezonban az Érd több meglepő vereséget is szenvedett, de az utolsó három fordulóban megszerzett hét ponttal felléptek a tabella hetedik helyére.

Tartalékosan utazik a VLS Veszprém (kékben) az érdi csapathoz
Fotó: Penovác Károly/Napló

– A decemberi találkozón az érdiek voltak abban a helyzetben, mint jelenleg mi. A mostani összecsapásnak nem mi vagyunk az esélyesei, de minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a minél jobb eredmény eléréséért, nem feltartott kézzel lépünk pályára. A szerdai összecsapáson több fiatal játékosunk lehetőséget kap majd, akik remélhetőleg ki­hozzák magukból a maxi­mumot – nyilatkozta a VLS mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!