összejött a rekordlétszám

2021.06.30. 07:00

Mozdulj, Balaton: felnőttkorba lépett a sorozat

Immáron 18. alkalommal rendezik meg a Mozdulj, Balaton! elnevezésű szabadidős eseménysorozatot, amely július 3-án kezdődik.

Horváth Gábor

A program hagyományos sporttalálkozóval ér véget

Forrás: a szervezők

A 18. „születésnapra” összejött a rekordlétszám: idén három megye 35 településének 40 strandja vesz részt a Mozdulj, Balaton! programjában. Azaz ennyi helyen lesz lehetőség a sportolásra szervezett keretek között hétvégenként. A szervezők tájékoztatása szerint az első rendezvényeket július 3-án tartják, és természetesen a hagyományos nyárzáró sporttalálkozó sem maradhat el, augusztus 28-án Vonyarcvashegyen fejeződik be az idei sorozat.

A programok általában szombat délután (valahol vasárnap délelőtt) kezdődnek, és a következő sportolási lehetőségeket kínálják (természetesen strandonként eltérő módon): strandröplabda, vízi játékok, strandfoci, tollaslabda, asztalitenisz, fitneszgépek használata, streetball, teqball, lábtenisz. Az eszközparkot folyamatosan sikerült bővíteni az elmúlt időszakban. A szombati alkalmak mellett további egy, szabadon választott napon is szervezett, ingyenes sportprogramok várják az érdeklődőket.

A program hagyományos sporttalálkozóval ér véget Fotó: a szervezők

Veszprém megyében a következő helyszínek vesznek részt a Mozdulj, Balaton! sorozatban: Alsóörs, Ábrahámhegy, Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonakarattya, Balatonalmádi, Balatonederics, Balatonfüred (Esterházy strand, Kisfaludy strand), Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonszepezd, Balatonudvari, Csopak, Kővágóörs, Révfülöp, Szigliget, Tihany, Zánka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!