színvonalas csatákat vívtak

2021.07.27. 09:57

Nagy fordítások, komoly izgalmak a megyei teniszbajnokságon

Veszprémben, az Ász Tenisz Klub pályáin rendezték meg nemrégiben az amatőr egyéni és páros megyebajnokságot, amely komoly izgalmakat hozott.

Horváth Gábor

Győri Viktor (jobbra) nagy csatában diadalmaskodott Doma Andrással szemben

Forrás: a szervezők

A versenyről Vizkelety Attila klubvezető számolt be lapunknak. Elmondta, az időjárás nem fogadta kegyeibe a bajnokságot, amire így a vártnál kevesebben neveztek, viszont a legjobbak mind ott voltak a mezőnyben. A résztvevők pedig színvonalas, egyben rendkívül izgalmas csatákat vívtak.

Ami az izgalmakat illeti, meg kell említeni, hogy az egyéni elődöntőben a későbbi győztes Győri Viktor 9-2-ről fordított meccs tie break-ben, és a finálé is igen szoros volt. Győri 6-3, 4-6, 10-6 arányban bizonyult jobbnak Doma Andrásnál.

A párosoknál a Király Zsolt-Piri Zsolt kettős szerezte meg az első helyet, a döntőben 6-3, 5-7, 10-5 arányban legyőzve a Horváth István-Szabó István duót.

Győri Viktor (jobbra) nagy csatában diadalmaskodott Doma Andrással szemben Fotó: a szervezők

A végeredmény, egyéni: 1. Győri Viktor (Balatonalmádi), 2. Doma András (Veszprém), 3. Bíró Ádám (Veszprém) és Lajosfalvi Ákos (Veszprém).

Páros: 1. Király Zsolt-Piri Zsolt (Ajka), 2. Horváth István-Szabó István (Veszprém), 3. Győri Viktor-Kerekes András (Balatonalmádi) és Bíró Ádám-Dobos Csanád (Veszprém).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!