A gyerekeket is várják a Szent István-napi futásra

Folytatódik a Négy évszak, öt verseny futósorozat: az államalapítás ünnepe alkalmából harmadszor szervezik meg a Szent István-napi terepfutást augusztus 20-án.

B. Virág Rita

Forrás: Illusztráció

Tehel Tibor, a verseny főszervezője lapunknak elmondta, jól futható, dimbes-dombos terep, murvás és ősgyepes szakaszok várják a futni vágyókat. Két távon, 9 és 14 kilométeren nevezhetnek a résztvevők. A futókat kerékpárosok vezetik fel, öt és tíz kilométernél a frissítőponton banánnal, dinnyével, paradicsommal, sóval töltődhetnek az arra vágyók. A célban mindenki befutóérmet kap, de a leggyorsabbak külön díjazásban részesülnek. A fáradt sportolókat szendviccsel, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel is megvendégelik. Az utolsó beérkező után pedig egy csapatfotót is készítenek.

A Szent István-napi futásra a gyerekeket is nagy örömmel várják, akiket korosztályonként megjutalmaznak.

Az erőpróba versenyközpontja ezúttal is a veszprémi Közgáz iskola udvara lesz. A gyerekek rajtját 8.30, 8.35 és 8.40-kor tartják, a felnőttek 9 órakor indulnak útnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!