Az első sikerre hajtanak a balatoniak

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának küzdelmei a 3. fordulóhoz érkeztek, a Balatonfüredi FC vasárnap 17.30-tól az SC Sopront gárdáját fogadja.

Juhász-Léhi István

A három pont begyűjtése a célja a BFC-nek

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Mindkét együttes egy-egy pontot gyűjtött két forduló után: a Füred hazai pályán döntetlent játszott legutóbb az ETO fiataljaival, és kikapott a szintén újonc Kelen SC-től, míg a Sopron egy góllal maradt alul Pápán, és döntetlent játszott a Tatabányával.

– Pozitívan próbáljuk meg megélni az elmúlt hét történéseit. Három mérkőzésünk volt, ahol nyertünk, majd kétszer vereséget szenvedtünk. Győzelmünk a Magyar Kupában továbbjutást ért, amiből erőt meríthetünk, mint ahogy abból is, hogy az ETO ellen az utolsó pillanatokig küzdöttek a fiúk, ami pontot hozott végül – nyilatkozta a Naplónak Borgulya István, a Balatonfüred edzője.

A három pont begyűjtése a célja a BFC-nek Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Nagyon szerettünk volna az eddigi bajnokikon is nyerni, de összességében most ez volt a realitás. Tovább kell dolgoznunk, hiszen idén is keményen meg kell majd küzdenünk azért, hogy a középmezőnyben végezzünk. Ezen a hétvégén sem más a célunk, mint az, hogy nyerjünk. A mostani ellenfelünk a Sopron lesz. Úgy érzem, egy kicsit talán ők is beragadtak a rajtnál, ezért sem lesz könnyű találkozó. Mindent megfogunk tenni a sikerért, egyénileg és csapatszinten is meccsformába kell kerülnünk, és akkor nem lehet gond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!