Legyőzte a Füred a Veszprémet

A Balatonfüredi KSE felkészülési találkozón fogadta szombaton a Telekom Veszprémet. A hazaiak voltak a jobbak.

Horváth Gábor

20210814 Balatonfüred felkészülési kézilabda-mérkőzés Balatonfüredi KSE (fekete) - Telekom Veszprém (piros) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Eredmény: Balatonfüredi KSE – Telekom Veszprém 32:31 (13:13)

Balatonfüredi KSE: Andó, Ágoston, Bóka 2,Ág, Varga 2, Draskovics, Szöllősi 6 (2), Németh 1, Topic 3, Szűcs, Kemény 5, Dénes, Malinovic, Gostovics 5 (3), Rodriguez 8, Brandt, Szmetán.

Telekom Veszprém: Manaszkov 4, Nenadics 8, Cupara, Nilsson 7, Ligetvári 1, Margus 8 (3), Blagotinsek 1, Dobi, Szabó 1, Nkousa, Dörnyei, Mikler K., Lékai 1, Sipos.

Az idei első edzőmeccsét játszó veszprémi kézilabdacsapat kezdett jobban, de a BKSE utolérte riválisát. Kemény volt a küzdelem. A döntetlennel záruló első félidőt követően is fej fej mellett haladtak a felek.

A folytatásban a hazaiak 2 gólos előnyt dolgoztak ki, majd 4 találata nőtt a különbség. A hajrában sok volt a hiba támadásban, illetve jól védekeztek a csapatok. A Füred megőrzött egy gólt az előnyéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!