labdarúgó nb III

2021.09.10. 16:37

Balatonfüredi FC: nem számítanak könnyű mérkőzésre

A sereghajtó Tarr Andráshida SC otthonában lép pályára vasárnap 16 órától a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában.

Juhász-Léhi István

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Egy pont áll az újonc Andráshida neve mellett – és a legtöbb, 17 kapott gól -, míg a BFC is megtorpant némileg, hiszen az elmúlt két fordulóban csak egy pontot szerzett. Nem is vár könnyű mérkőzést a zalaiak otthonában Borgulya István, a fürediek edzője.

- Nem téveszt meg minket vasárnapi vendéglátónk helyezése, hiszen egy éve a Füred is hasonló cipőben járt – utalt arra szakvezető, amikor tavaly nyolc forduló után mindössze egy pontja volt a csapatnak. – Nagyon nehéz találkozóra számítok, minden pont élet-halál harc ebben az osztályban is. Türelmesnek kell lennünk, minden lehetőséget ki kell használnunk, ám mindenképpen a három pont megszerzése a célunk.

A kezdőcsapat összeállításában nincs könnyű dolga a szakembernek, hiszen többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, ezért az utolsó pillanatig kivár majd.

- Mindenkire számítok, és bízom benne, hogy akik kifutnak majd a kezdésre, élnek is a lehetőséggel – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!