Páros versenyt rendeztek Veszprémben

2021.09.28. 19:22

Összesen 23 együttes indult a megyeszékhelyen tartott nyílt teniszviadalon

A Tenisziskola Veszprém Sportegyesület (TVSE) idén második alkalommal szervezett páros nyílt versenyt.

Horváth Gábor

Remek hangulatban telt a Tenisziskola Veszprém Sportegyesület rendezvénye

Forrás: a szervezők

A Jutasi úti sportcentrumban öt salakos pályáján 23 páros mérte össze tudását négy kategóriában. A verseny csoportokban kezdődött, majd a helyosztókkal folytatódott. Mindenki legalább négy szettet játszott. A viadalra Zalaegerszegről, Budapestről és Székesfehérvárról is érkeztek női versenyzők, akik sorsolással kaptak veszprémi férfi párt a vegyes páros kategóriában. Lázár Ottó, a TVSE elnökségi tagja a verseny után elmondta: a jó hangulatot, játékkedvet mutatta, hogy a résztvevők közül többen a csoportmérkőzések után külön kérésre játszották le egymással a dobogós helyeken kívüli helyosztókat.

Remek hangulatban telt a Tenisziskola Veszprém Sportegyesület rendezvénye Fotó: a szervezők

Eredmények, férfi amatőr páros: 1. Katona Imre–Katona Ádám, 2. Szabó Bence–Hermann Péter, 3. Gyuk Péter–Kurucz Bence és Horváth István–Izsa Tivadar. Társasági páros: 1. Antal Károly–Antal Norbert, 2. Berkecz József–Orbán György, 3. Hermann Pál–Hermann Péter és Vági Zsolt–Márkus Ferenc. Amatőr vegyes páros: 1. Lukács Andrea–Lázár Ottó, 2. Battancs Alexandra–Horváth István, 3. Csalló Andrea–Szabó Bence és Patard Ágnes–Makay Károly. Társasági vegyes páros: 1. Bagi Ágnes–Rácz Zoltán, 2. Farkasné Edit–Jelencsics Bálint, 3. Beck Anikó–Hermann Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!