kézilabda NB I

2021.10.08. 07:00

Hazai pályán a Telekom Veszprém

A legutóbb a városi rangadón győztes Telekom Veszprém a Kecskeméti TE-Piroska Szörp csapatát fogadja ma a férfi kézilabda NB I.-ben.

Napló

A piros mezes Telekom Veszprém második bajnokiját játssza a héten

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A kecskemétiek a Balatonfüredtől elszenvedett vereség után pénteken 18 órakor a Telekom együttesével mérkőz­nek meg a Veszprém Arénában. Míg a Telekom az NB I.-es tabella második helyén áll, addig a kecskemétiek az utolsó helyen várakoznak.

Négy bajnoki meccsből a hazaiak négyet abszolváltak, ebből három összecsapáson két számjegyű gólkülönbséggel zárták a találkozót. Legutóbb a fiatalok is játéklehetőséget kaptak az Építőknél. Dörnyei Borisz, Zoran Ilics és Lukács Péter is pályára léphetett a negyedik fordulóban a „kis testvér” Fejér-B.Á.L. Veszprém elleni bajnokin, utóbbi egy hetest értékesítve növelte a gólok számát a hétfői találkozón. A balátlövő poszton játszó Bodor Márk a nyári térdrehabilitációt követően egyelőre még nem tudott bizonyítani.

A piros mezes Telekom Veszprém második bajnokiját játssza a héten Fotó: Balogh Ákos/Napló

A Kecskemét győzelem nélkül áll. Míg a Komlótól csak négy, addig a fürediektől hat, a Fraditól hét találattal kapott ki. A legnagyobb arányú vereséget a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen szenvedte el az újonc, a bakonyiak kilenc góllal nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!