Hazai rangadó előtt a bakonyi futsalosok

A háromszoros bajnok, tavalyi ezüstérmes MVFC Berettyóújfalu látogat ma a Március 15. úti sportcsarnokba a futsal­élvonal kilencedik fordulójában.

Horváth Gábor

Forrás: pixabay

Hazai környezetben folytatja szereplését a Balaton Bútor FC Veszprém, amely hétfőn győztesen hagyta el a pályát a futsal NB I-ben.

A bakonyiak első idegenbeli sikerüket aratták ebben a szezonban, a Kistarcsa vendégeként nyertek 3-2-re. Kemény találkozó volt, a sereghajtó újonc ugyanis nem adta könnyen magát, alaposan meg kellett küzdeni a pontokért.

A Veszprém két győzelem után várja az újabb találkozót, Fehér Zsolt csapata előző hazai meccsén a Debreceni EAC-ot fektette két vállra 6-4 arányban. A Balaton Bútor FC 16 megszerzett ponttal jelenleg negyedik a tabellán.

A Berettyóújfalu (egy meccsel kevesebbet játszva, három ponttal kevesebbet szerezve) az ötödik pozíciót foglalja el. Az MVFC legutóbb a címvédő Haladással meccselt és kapott ki otthon 3-1-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában