Tündérszépek

2024.05.09. 07:00

Kondor Rékától nem áll távol a modellkedés

Veszprém A Tündérszépek szépségversenyen már gőzerővel zajlik az előválogató. A negyedik alkalommal meghirdetett fotózásra Kondor Réka Lesencetomajról érkezett, a versenyző ezekben a napokban érettségizik.

Balogh Dávid

A 18 éves Réka a tapolcai Ba- tsányi János Gimnáziumba jár. Szabadidejében olvas, zenét hallgat, vagy éppen a konyhában ügyeskedik. A lesence­tomaji szépség öt évig úszott versenyszerűen, jelenleg pedig edzőterembe jár. – Kicsiként a tévében mindig a szépségver­senyeket néztem, szerettem volna a helyükben lenni, hogy én is szépnek érezzem magam – mesélte Réka. A fiatal versenyzőnek komoly céljai vannak, ugyanis az érettségi után szeretne a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészet­tudományi Karán tovább­tanulni, illetve régi vágya, hogy modellkedhessen. 

Réka korábban úszott, most edzeni jár Fotó.: Fülöp Ildikó
Fotó: FULOP ILDI

A versenyre a jelentkezési időszak május 12-ig tart. Eközben online felületünkön, a veol.hu hírportálon már lehet gyűjteni a szíveket. A következő napokban mindig új lányt mutatunk be a régióból. A főnyeremény egyéves autó­használat, mobiltelefon és szép­ségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen: Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában