labdarúgó NB III

2021.10.29. 13:06

VLS Veszprém: újra hárommeccses széria következik

A Kaposvárral kezd, majd szerdán a negyedik ETO Akadémia ellen folytatja, aztán vasárnap az éllovas BVSC-Zugló ellen zárja újabb hárommérkőzéses sorozatát a VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban.

B. Virág Rita

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Nehéz széria végére érkezett el a veszprémi együttes az elmúlt vasárnap: akkor az Andráshida otthonában nyert 4-0-ra Pető Tamás együttese. Az „egy hét alatt három meccs” sorozatát Tatabányán kezdték a bakonyi fiúk, ahol küzdelmes találkozón 2-1-re nyertek, aztán saját pályán 3-1-gyel küldték haza a megyei rivális Balatonfüredi FC gárdáját.

– Bár a 4-0-s eredmény önmagáért beszél, mégis azt mondom, nehéz hetünk volt. Annyira nem vagyunk sokan, hogy minden következmény nélkül játsszunk le nyolc nap alatt három összecsapást – mondta Pető Tamás, a VLS Veszprém szakvezetője. – Múlt héten négy meghatározó játékosom is hiányzott: Keresztes Zalán eltiltás miatt, Nagy Richárd és Baldauf Konrád kisebb egészségügyi probléma miatt nem játszhatott, míg Gálfi Norbertet pihentetnem kellett. Mindezek ellenére, ahogy akkor is, a következő mérkőzésünkön is igyekszünk tartani a tőlünk elvárt szintet.

Vasárnap 11 órakor a jelenleg a tabellán 15. helyen álló Kaposvári Rákóczi alakulatát látja vendégül a VLS. A tabellát nézve egyértelműek az erőviszonyok, hiszen a VLS most a harmadik 29 ponttal, míg az ellenfél eddig négy sikerrel, három döntetlennel és hat vereséggel 15 pontot gyűjtött.

– Ebben a ligában egyik riválist sem szabad lebecsülni, nem ismerjük azt a kifejezést, hogy könnyű meccs. Fiatal csapat a Kaposváré, és tény, hogy hazai pályán mi vagyunk a favoritok, azonban mindenkit megtisztelünk azzal, hogy a lehető legalaposabban felkészülünk – hangsúlyozta Pető Tamás.

Kiderült, Keresztes továbbra is eltiltását tölti, Baldauf és Gálfi már játékra kész, viszont Nagy és a pénteki edzésen kisebb sérülést összeszedő Takács Martin pályára lépése még kérdéses.

Pető Tamás megjegyezte, amennyiben a találkozó lehetővé teszi, úgy a fiatalokkal is számol, mint a múlt héten a 17 éves Márcsikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!