Várják már a szünetet

2021.11.26. 20:55

BFC: ki kell tartaniuk még két mérkőzésen

A labda­rúgó NB III Nyugati csoportja a 19. fordulóhoz érkezett, melyben a Balatonfüredi FC a Gyirmót FC Győr II együttesének vendége lesz vasárnap délelőtt 11 órától.

Juhász-Léhi István

Nincs könnyű helyzetben a ­piros-fehér vendégcsapat, hosszú hetek óta egyre fogy a hadra fogható játékosok száma, és ha csak az elmúlt öt találkozó mérlegét nézzük, akkor mindössze egy pont került a BFC neve mellé. Az elmúlt hétvégén nagy vereségbe szaladtak végül bele Borgulya Istvánék, ám mentségükre szóljon, hogy ezúttal a hónapok óta veretlen listavezető volt az ellenfelük. 
 

– Sajnos immár másfél hónapja nagyon rossz helyzetben vagyunk, most pedig ez a vereség… – mondta a Naplónak Borgulya István, a jelenleg 18. helyen álló Balatonfüred edzője. – Az idén még két mérkőzésre ki kell tartanunk, össze kell szednünk magunkat és amennyi pontot csak lehet, be kell gyűjtsünk, hogy ne szakadjunk le menthetetlenül. Ez nagyon fontos, minden pontra szükségünk van és lesz tavasszal is. Remélem, akkorra a sérültjeink visszatérnek és erősíteni is tudunk. Igyekszünk megtenni mindent a sikerért ezen a hétvégén, ám ezen felül, azaz a maximumon túl kell teljesítenünk. 
 

Borgulya István nem rejtette véka alá azt sem, hogy nagyon várják már ezer sebből vérző csapatával a szünetet. Megjegyezte: néha úgy érzik magukat, mint a Gyalog-galopp című klasszikus film Fekete lovagja, aki kéz és láb nélkül is harcol… 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában