Téli felkészülés

2022.01.06. 17:15

Három edzőmeccset játszanak az ajkaiak

Rövid téli felkészülés vár az FC Ajkára, az NB II-es labdarúgócsapat január 30-án már tétmeccset játszik. A havi programban három felkészülési találkozó szerepel.

Horváth Gábor

Az ajkaiak már szorgalmasan gyakorolnak

Forrás: Gyarmati László

Az ünnepek után hamar elindult a munka az NB II-es labdarúgóknál, megyénk legmagasabban rangsorolt futballcsapata, az FC Ajka is belevetette magát a tréningekbe, az azokat megelőző szokásos orvosi vizsgálatokat követően.
Január utolsó hétvégéjén már folytatódik is a bajnokság, azaz nincs sok idő a hiányosságok javítására, az építkezésre.
A klub tájékoztatása szerint nagy játékosmozgás nem lesz a csapatnál, ami a szünet rövidsége miatt érthető, ám ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem akad majd távozó vagy érkező, vagy esetleg mindkettő.
Kis Károly legénysége az e heti tréningeket követően, szombaton egymás közötti edzőmeccset játszik, az első normál felkészülési találkozó jövő héten szerdán lesz. Január 12-én 13 órai kezdettel a Dorogi FC vendége lesz az FC Ajka, amely január 15-én, szombaton (11.30) a Soroksár SC otthonában lép pályára.
A két NB II-es ellenfelet követően egy NB III-as jön majd, január 23-án, vasárnap a Pápai Perutz FC vendégeskedik Heffler Tiboréknál.
A tabella tizenegyedik helyén álló ajkaiak január 30-án Siófokon folytatják a bajnoki küzdelmeket, az idei első hazai találkozót február 6-án rendezik, a Kecskemét lesz a vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!