Bajnoki bronzérem

2022.02.21. 18:56

Remek eredményeket produkált a veszprémi sportlövő

Az elmúlt időszakban Renácz Róbert, a Veszprémi Sportlövész Egyesület versenyzője több viadalon is a legjobb eredményt érte el saját korcsoportjában.

B. Virág Rita

Renácz Róbert (kék felsőben) remek eredményeket produkált

Forrás: a szervezők

Időrendben haladva, a II. #csakaHonvéd Kupa lövészverseny 10 méteres légpisztoly 40 lövésesszámában nagy fölénynyel, 374 ponttal nyert az ifjúságiak között. Egy korosztállyal feljebb, a junioroknál sem vallott szégyent, ott a 60 lövéses számban a hatodik lett 550 pontos eredménnyel. 

A Lovassy László Gimnázium 9/Ny. C osztályos tanulója egy hét múlva vett részt a 10 méteres Európa-bajnokság harmadik válogatóján, ahol az ifik 40 lövéses számában szintén nem talált legyőzőre, és 376 ponttal mindenkit megelőzött. A junioroknál pedig alig lemaradva a dobogóról, a negyedik lett (551). 

Százhalombatta adott otthont az MSSZ országos bajnokságnak, ahol váratlanul nagy csata alakult ki az ifik 40 lövéses számában. 

Kettős újpesti siker született: Szalma Bálint lett a bajnok 376 ponttal, mögötte csapattársa, Tóth Braun Miklós végzett (371), míg harmadik helyezést ért el Renácz Róbert 370 pontos eredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!