Országjáró turné

2022.02.01. 07:00

Tollaslabda olimpikon látogatott Tapolcára

Nagy öröm és megtiszteltetés érte a tollaslabdázó gyerekeket a napokban. A Magyar Tollaslabda Szövetség jóvoltából Krausz Gergely, az első magyar férfi olimpikon tollaslabdázó tett látogatást a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskolában.

Szijártó János

Krausz Gergelyt (balra) Gombkötő Richárd és Gyarmati Zoltánné fogadta Tapolcán

Forrás: A szervezők

A sokszoros magyar bajnokot a Tapolcai Tollaslabda és Fallabda Sportegyesület nevében Gyarmati Zoltánné és Gombkötő Richárd fogadta. Krausz Gergely közvetlenségével, pozitív kisugárzásával hamar belopta magát a gyerekek szívébe, ráadásul nem csak beszélgetésre, élménybeszámolóra, hanem játékra is jutott idő. A találkozóra a város mindegyik iskolájából jöttek gyerekek, számukra maradandó élményt jelentett ez a néhány óra. Ráadásul a rendhagyó edzésen néhány mozdulatot és lábmunkát is elleshettek az olimpikontól.

A tapolcai látogatás a tollaslabda sportot népszerűsítő országjáró turné egyik állomása volt, amelyet még több követ. A tavaly ősszel visszavonult 23-szoros magyar bajnok Krausz Gergely és a Magyar Tollaslabda-szövetség közelmúltbeli kezdeményezését számos klub fogadta örömmel, így a tervekben összességében nagyjából húsz egyesület meglátogatása szerepel.

Címkék#tollaslabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!