Liga Kupa

2022.03.01. 19:29

Végig vezetve nyert a Veszprém, Tombor edzőt szabadságra küldték

Kétgólos előnyt szerzett a Fejér-B.Á.L. Veszprém alakulata a Kecskemét ellen a Liga Kupa negyeddöntő első mérkőzésén.

B. Virág Rita

Fejér-B.Á.L.–Kecskemét 32-30 (17-13)

 

Veszprém, 40 néző. V.: Fekete, Tóth. Fejér-B.Á.L. Veszprém: Borbély, Miklós (kapusok), Somogyi 1, Szmetán P. 2, Hári 3 (2), Éles 3 (1), Fazekas 7, Kristóf 1, Seregi 1 (1), Tóth J. 2, Széles 8, Bugyáki, Vajda H. 4. Edző: Éles József.

Kecskemét: Deményi, Szél (kapusok), Mazák 1, Horváth A. 1, Sipeki 1, Csordás, Országh 7, Simon B. 5, Karai 1, Szeverényi, Szrnka 4, Vetési 5, Menyhárt 5 (4). Edző: Bencze József.

Kiállítások: 2, ill. 12 perc.

Hétméteresek: 8/4, ill. 4/4.

 

A Liga Kupa negyeddöntő első mérkőzésén a Kecskemét ellen nem Tombor Csaba, hanem Éles József ült le a kispadra. Ahogy a közvetítésben is elhangzott, Tombor edzőt szabadságra küldték. A Napló próbált utánajárni, mi lehet a háttérben, azonban lapzártánkig Éles József klubtulajdonost nem tudtuk utolérni.

 

A Veszprém gyakorlatilag végig vezetve nyert, s bár a hajrában már ötgólos is volt előnye (28-23), végül jó hajrával a vendégek kettőre csökkentették a különbséget. Folytatás és visszavágó a jövő héten lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!