Kézilabda Bajnokok Ligája

2022.09.13. 18:41

A PSG lesz a veszprémiek első ellenfele

Hazai pályán, a Paris Saint-Germain csapata ellen kezdi el a szezont a 2022/2023-as kiírásban a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Horváth Gábor

Forrás: Pixabay

A Paris SG csütörtökön látogat a Veszprém Arénába az A csoport első fordulójában. 
Még csak az idény elején járunk, de a veszprémiek már túl vannak egy sor felkészülési meccsen, két bajnokin, valamint a SEHA-liga négyes döntőjén, amelyet megnyertek. 
Mindezzel együtt a bakonyiak erőtől duzzadva, nagy lelkesedéssel várják a BL-rajtot, a sorozatban idén is szeretnék megmutatni, hogy a világ legjobbjai között vannak. 
Ezt emelte ki Rodrigo Corrales kapus is, aki a Telekom Veszprém hivatalos internetes oldalának nyilatkozott. – Rengeteget dolgoztunk, rengeteget edzettünk. Idén végre volt időnk rendesen felkészülni, nem úgy, mint tavaly az olimpia miatt. A barátságos meccseken és a SEHA-ligában is jól mentünk, bizakodó vagyok – mondta a hálóőr, aki 2020-ban Párizsból igazolt Veszprémbe. Volt klubjával kapcsolatban elmondta: „Biztos, hogy nyerni szeretnének majd, főleg a Nantes elleni vereség után, de mi is azon leszünk, hogy győzelemmel kezdjük a BL-szezont.” 
A mérkőzés csütörtökön 18.45-kor kezdődik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!