Sima bakonyi siker

2022.09.02. 22:09

Nem volt esélyük az északmacedónoknak

Döntőbe jutott a kézilabda SEHA Ligában a Telekom Veszprém, amely pénteken könnyedén fektette két vállra északmacedón ellenfelét.

Horváth Gábor

Veszprém–Eurofarm 41-27 (24-16)
Zadar. Telekom Veszprém: Cupara 1 - J. Omar 6 (2), Nenadics 4, Nilsson 6, Ligetvári, Lauge 3, Strlek 6, Lukács P. 1, Blagotinsek 2, Mahé, el-Dera 2, Ilic Z. 1, Pesmalbek 1, Valjupov 8, Sipos.  Edző: Momir Ilics. A HC Eurofarm Pelister legjobb lövői: Hosni 6, Pesevski és Seri 5-5.
A horvátországi Zadar a helyszíne a SEHA Liga idei négyes döntőjének. Pénteken rendezték az elődöntőket, először a PPD Zagreb jutott a fináléba, a csapat a szintén horvát HC Nexe együttesénél bizonyult jobbnak (32:26).
Ezt követően a Telekom Veszprém az északmacedón HC Eurofarm Pelister alakulatával találkozott. A meccs elején kétszer vezettek a bitolaiak, ám a magyar csapat gyorsan megmutatta a felek közötti tudásbeli különbséget. Biztos veszprémi siker született. A Telekom–Zagreb finálé vasárnap este, 19 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!