Csurgói vendégjáték

2022.10.28. 19:25

Nehéz összecsapás vár a balatonfürediekre

Közvetlen bajnoki riválisa, a Csurgói KK vendége lesz szombaton (18.00) a Balatonfüredi KSE a kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

A BKSE vereséggel kezdte az EL-csoportkört

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Csurgó a negyedik, a Balatonfüred az ötödik helyről várja az összecsapást úgy, hogy utóbbi csapat egy meccsel többet játszott. 
Azonban nemcsak az NB I-ben van túl több találkozón a BKSE, a Balaton-partiak a héten elkezdték a szereplésüket az Európa Liga csoportkörében is. Kedden a Veszprém Arénában fogadták a spanyol Granollerst, amely végig vezetve öt góllal bizonyult jobbnak a füredieknél. 
– Gyengén kezdtük mindkét félidőt, és ez alapjaiban határozta meg a mérkőzést. Ellenfelünk hatékonyabban támadott és fegyelmezettebben kézilabdázott. Sikerült összekapni magunkat, ennek örülünk, de a sikerre nem volt esélyünk. A folytatásban sokkal hatékonyabban kell támadnunk felállt fal ellen, növelnünk kell a sebességet – nyilatkozta az Európa Liga-találkozót követően György László, a BKSE szakvezetője. 
Szöllősi Balázsék szombaton egy régi nagy rivális, a Csurgó vendégei lesznek. A somogyiak jó formában vannak, csak egyszer kaptak ki ebben a szezonban (Tatabányán), a többi meccsükön győztek. A Füred szintén pozitív sorozatot tudhat maga mögött, simán nyerte meg előző két bajnokiját, idegenben viszont eddig csupán egyetlen pontot gyűjtött a csapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!