Teremlabdarúgó-torna

2023.01.09. 11:19

A címvédőnél maradt a kupa

Hagyomány a városban, hogy az év végén teremlabdarúgó-tornával búcsúztatják az esztendőt. A Karácsony-kupán a címvédő McBet csapata győzött, mely két különdíjat is bezsebelt.

Haraszti Gábor

A főként pápai játékosok alkotta Mcbet magabiztosan nyert a döntőben Fotó: NA

A határidőig 12 együttes juttatta el nevezését a rendező Pápai Sport Nonprofit Kft.-hez, a benevezetteket négy hármas csoportba sorsolták, ahonnan nyolcan jutottak az egyenes kieséses szakaszba. A tornán a pápaiak mellett többek között Almásfüzitő, Celldömölk, Csabrendek, valamint Győr baráti társaságai léptek pályára. Sportszerű, sokgólos meccseket rendeztek, a nap során húsz mérkőzésen összesen 120 találat esett, az eredmények úgy alakultak, hogy a döntőt a két csoportbéli rivális, a McBet és a Torontó vívta. A csoportmeccsek során 2-2-es döntetlennel ért véget kettejük összecsapása, a várt szoros vetélkedés a fináléban azonban elmaradt, a főként pápai játékosok alkotta Mcbet magabiztos, 3-0-s sikerrel védte meg tavalyi címét, a bronzérmet a Szerbusztok kollektívája szerezte meg.

A gólkirály Kreicz Szilárd (Tartalék FC) lett, a torna legjobb játékosának Iványi Martint (McBet) látták, a legjobb kapus különdíját Bári Dávid (McBet) kapta. A díjakat Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!