Felkészülési találkozó

2023.01.18. 11:02

Pénteken pályán a Balatonfüredi KSE

Január 20-án, pénteken játssza idei első felkészülési találkozóját a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Márton/Napló

György László együttese január 9-én kezdte a felkészülést a folytatásra, amely korán itt van, február 3-án már tétmeccset vív az alakulat, a Magyar Kupában a Gyöngyöst fogadja.

Az első bajnokit február 11-én játsszák, a Telekom Veszprém lesz a BKSE ellenfele. Az előtt az Európa Ligában is fellépnek a fürediek, akik a csoportkör folytatásában, február 7-én a spanyol Granollers vendégei lesznek.

Sűrű, nehéz tavaszra kell felkészülniük tehát a Balaton-partiaknak, akik pénteken 16 órai kezdettel a Csurgóval vívnak edzőmeccset a Balaton Szabadidő Központban. Január 25-én a Budai Farkasok otthonában gyakorolnak még a fürediek, majd január 27-én a Komló érkezik hozzájuk.

A BKSE keretéből Bóka Bendegúz vesz részt a kézilabda-világbajnokságon, mellette jelenleg nincs több hiányzó. Akad ugyan néhány sérült játékos, de ők mind munkába tudtak állni Füreden, vagy a társakkal, vagy egyénileg készülve.

A 2022-ben bajnoki bronzérmes Balatonfüredi KSE 13 mérkőzés után a hatodik helyen áll az NB I tabelláján, hat sikerrel, két döntetlennel és öt vereséggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!