Remili bemutatkozott a Veszprémben

2023.02.11. 20:03

A Telekom simán nyerte a lokálderbit (galéria)

Negyvenegy gólig jutott a Telekom Veszprém szombaton a Balatonfüredi KSE otthonában a kézilabda NB I-ben. A frissen igazolt francia ötször volt eredményes.

Horváth Gábor

20230211.Balatonfüred. Balatonfüredi KSE(sárga)-Telekom Veszprém(piros) kézilabdamérkőzés.

Fotó: Nagy Lajos/Napló

BKSE–Telekom Veszprém

20:41 (10:20)

Balatonfüred, 700 néző. V.: Hargitai, Markó. Balatonfüredi KSE: Tóth M., Andó (kapusok), Kemény 3, Szretenovics 2, Varga M. 1, Bóka 1, Szmetán M. 1, Gostovics 1 (1), Szöllősi B. 4, Dénes, Ág, Malinovic, Hornyák P. 3 (3), Szűcs 3, Vajda, Brandt 1. Edző: György László.

Telekom Veszprém: Corrales, Cupara (kapusok), Nenadics 1, A. Nilsson 6, Elísson 6 (1), Ligetvári 2, Gasper Marguc 3, Strlek 5, Lukács P. 1, Remili 5, Mahé, ed-Dera 3, Ilic Z. 1, Pesmalbek 2, Vajlupau 4 (1), Sipos 2. Edző: Momir Ilics.

Kiállítások: 8 perc, ill. 6 perc

Hétméteresek: 6/4, ill. 3/2.

Az első öt percet (3-4) követően fokozatosan lépett el a Veszprém, amely a 9. percben 6-3-ra vezetett. Corrales remek formában védett, az új igazolás, Nedim Remili már a meccs elején a kapuba talált.

A 24. percben 7-16-ot mutatott az eredményjelző, a BKSE nem tudta megnehezíteni az esélyesebb bakonyiak dolgát.

Ez a második félidőre is igaz volt, a vendégek lendületesen, gólerősen kézilabdáztak, 38. perc: 12-27.

A 46. percben Lukács Péter találatával 20 gólra hízott a két csapat közötti különbség, 14-34. A 40. vendégtalálatot Elísson jegyezte, volt még hátra három perc, de több veszprémi helyzet is kimaradt a hajrában, így lett a vége 20-41.

A Telekom legközelebb csütörtökön lép pályára, a német Magdeburg elleni idegenbeli fellépés vár rá a Bajnokok Ligájában. A BKSE szintén nemzetközi meccset játszik, az Európa-liga csoportkörében, kedden a horvát Nexe látogat hozzá, pontosabban a Veszprém Arénába.

György László: – Sajnos nagyon sokat hibáztunk, amit a veszprémiek kihasználtak, rengeteg könnyű gólt lőttek. Nem tudtunk méltó partnerei lenni a vendégeknek.

Momir Ilics: – Örülök, hogy jó meccset tudtunk játszani a vesztes BL-találkozónkat követően. Összességében elégedett vagyok, persze van még miben fejlődnünk, dolgozunk tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!