Teremfoci

2023.02.17. 12:44

Hatalmas derbik jönnek

Ezen a hétvégén befejeződik a város teremlabdarúgó-bajnoksága. Szombaton és vasárnap rendezik meg az utolsó két fordulót, mind a három osztályban nyitott a bajnoki cím kérdése.

Horváth Gábor

A hatodik fordulót szombaton, a hetediket vasárnap bonyolítják le a Balaton Szabadidőközpontban

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Rendkívül szorosan alakul az idei teremfutball-bajnokág Balatonfüreden. A háromosztályos megmérettetésen az első ligában négy csapat is 10 ponttal áll (!), a másodikban két 15 pontos alakulat dönti majd el az első hely sorsát, a harmadikban pedig szintén két hibátlan küzd meg az első helyért.

A hatodik fordulót szombaton, a hetediket vasárnap bonyolítják le a Balaton Szabadidőközpontban, mindkét napon délelőtt 11 és este nyolc óra között pattog a labda a teremben.

Az ötödik forduló eredményei: Cselzi FC–Balatonszepezd ÖFC 3-0, Anda Festékáruház–Autógenerál FC Junior 0-3, Barbi Presszó–Sólyi SE 3-3, Helyzet FC–Hentellér 2-3, Bádogos–Nívó 2-3, Tihanyi ifi–Black Horses 3-5, Eldorado–Kispadosok 1-0, Vas-Ass–Kertdoki Alsóörs 0-2, Aromax–Aba Wood 0-0, Zibunda–Kutyaütők 1-2, Litéri SE–Refi 1-2, NBU-Építők Tihany–Lénárt Autó-Misztiqum 5-1. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!