Labdarúgás

2023.02.11. 17:23

Készen áll a bajnokság folytatására a Perutz FC

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság február 19-ei folytatására készülő Perutz FC lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését. Bár a hazaiak egygólos vereséget szenvedtek a Kapuvártól, a mutatott játékkal elégedett volt a pápaiak vezetőedzője.

Haraszti Gábor

Jól sikerült a sárga mezes Perutz főpróbája

Fotó: Haraszti Gábor

Perutz FC–Kapuvár 2-3 (1-1) Gsz.: Cser, Nagy B. ill. Rózsavölgyi 2, Böcskör.

Az első félidőben két gólt láthattak a kilátogatók, előbb a vendégek egy tizenegyesből megszerezték a vezetést, majd Cser Botond egyenlített. A második játékrészben egy szöglet utáni fejesből Nagy Bálint juttatta előnyhöz a hazaiakat, ám az ellenfél nem sokkal később ismét büntetőből volt eredményes, sőt a hajrához közeledve a győzelmet érő találatot is megszerezte. A Perutz vezetőedzője, Kun-Szabó Attila a lefújást követően úgy fogalmazott, nem az eredmény, hanem a mutatott játék volt a lényeg.

– Jó teljesítményt nyújtottunk, elégedett vagyok a látottakkal, a néha durván játszó ellenfél akkor tudott fölénk kerekedni, amikor becseréltem a 16 éves játékosokat. Sajnos négy-öt sérültünk is van, ez megnehezíti a helyzetünket, de a Balatonalmádi elleni rangadón az a célunk, hogy nyerjünk, és megőrizzük a második helyünket.

Perutz FC: Varga – Rozman, Hauser B., Nagy B., Gajdosi – Horváth T., Cser, Benecz, Nagy K., Varga B., Nagy D., cserék: Farkas, Hauser M., Mikóczi, Pente, Bognár.

A Balatonalmádi elleni idegenbeli találkozót február 19-én 13 órától rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!