NB III.

2023.04.30. 17:22

A hosszabbításban szerzett értékes pontot a Füred

A labdarúgó NB III nyugati csoportjának 35. fordulójában a Puskás Akadémia FC II vendége volt vasárnap a Balatonfüredi FC és a ráadásban értékes pontokat raboltak a piros-fehérek.

Juhász-Léhi István

Forrás: illusztráció

Szoros meccsen, egészen a 75. percig kellett várni az első gólra a találkozón, amely a PAFC II révén Magasföldi révén esett. A hazai csapat talán már elkönyvelte a győzelemmel járó három pontot, ám a találkozó hosszabbításában, a 92. minutumban érkezett Bartha és gólja értékes pontot jelent a Balatonfürednek. Az akadémisták nem véletlenül hagyták el úgy a pályát a lefújás után, mintha kikaptak volna. 

A találkozó egyébként kevés helyzetet hozott, a vendég balatonfürediek nem adták olcsón a bőrüket. Érdekesség, hogy a hazaiak csapatkapitánya, Magasföldi József idénybeli 24. találatát szerezte meg, ám a rutinos, 38 esztendős játékos gólja ezúttal szerencsére nem ért győzelmet. 

Puskás Akadémia FC II – Balatonfüred FC 1–1 (0–0)

Felcsút, néző. V.: Iványi.

Puskás Akadémia FC II: Pécsi – Makar, Babós, Fodor, Markgráf (Vajda 65.), Czár, Demeter, Kapus (Halászi-Harsányi 65.), Dusinszki, Kern (Szabari 76.), Magasföldi. Vezetőedző: Nagy Ádám.

Balatonfüred FC: Erdélyi - Szabó G. (Róth 59), Farkas D. (Sárossy 78.), Szalai, Zsiga, Burucz (Lasz 59.), Pécseli, Szabó I Bence (Bartha 59.), Tóth G., Rádai (Gosztonyi 84.), Géringer. Vezetőedző: Borgulya István.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!