Labdarúgó NB II

2023.05.13. 07:00

A sereghajtóhoz látogat az FC Ajka

A szezonban utoljára lép pályára idegen környezetben a tabella 3. helyén álló bakonyi együttes, a már biztos kieső Dorog ellen.

Balogh Dávid

Csemer Gyuláék nem járnak messze az éremtől Fotó: Gyarmati László

Az ajkai csapat jelenleg a bronzérmet érő harmadik helyen áll, 62 egységgel. A dorogiak számára múlt héten dőlt el biztosan, hogy hét év után kiesnek a másodosztályból. A piros-feketék a 20. pozíciót foglalják el, 31 ponttal. Jeney Gyula tanítványai az előző fordulóban hazai pályán 2-0-ra kaptak ki az osztályozó helyről (16.) menekülő Szentlőrinctől, a dorogiak a Tiszakécskét verték meg 3-1-re.

A zöld-fehérek csupán két találkozóra vannak attól, hogy a klub történetének legjobb helyezését érjék el. A 4. helyen lévő gyirmóti csapat két ponttal van lemaradva Csizmadia Zoltánéktól, de a kék-sárgákra két kemény mérkőzés vár még, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, illetve az MTK Budapest ellen, így előnyösebb helyzetben vannak a bakonyiak.

A Dorog-Ajka bajnoki mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!