Mikor lesz a bajnoki döntő?

2023.05.25. 10:27

A veszprémiek a Cegléd ellen zárják az alapszakaszt

A Cegléd otthonában szerepel a Telekom Veszprém az NB I-es bajnokság utolsó fordulójában. Ezt követően már csak a Szeged elleni aranycsata van hátra a szezonból.

Horváth Gábor

A szurkolók már nagyon várják az újabb Veszprém-Szeged csatát

Fotó: Pesthy Márton

Az utolsó forduló következik a férfi kézilabda NB I-ben. A veszprémiek pénteken 18 órai kezdettel a Cegléd otthonában, Abonyban szerepelnek. Érdekesség, hogy az utolsó előtti ceglédiek papíron még kivívhatják a bennmaradást, ám ehhez le kellene győzniük a Telekomot, csak így van esélyük megelőzni a Fejér-B.Á.L. Veszprémet a tabellán.

A Veszprém második a tabellán, és nagy valószínűséggel ott is végez, hiszen arra szintén kicsi az esély, hogy az éllovas OTP Bank-Pick Szeged otthon hibázzon a Komlóval szemben.

Ha minden így marad, akkor Szegeden kezdődik az egyik fél második sikeréig tartó bajnoki döntő. Ennek még nincs pontos időpontja, annyit tudunk, hogy a kiírás szerint május 29. és június 11. között kell megrendezni a párharcot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!