Ingyenes a belépés

2023.06.14. 15:02

Magyar Kupa-döntőt rendeznek Péten

Június 17-én, szombaton 11 órától a Pétfürdői Sporttelep tekecsarnokában rendezik a Magyar Kupa négyes döntőjét. Három szuperligás és egy NB II-es csapat száll harcba a győztesnek járó trófeáért, a mérkőzésekre a belépés ingyenes.

Haraszti Gábor

Az idei kupasorozatban a Szeged, a Répcelak, a Kaposvár és a Tiszakécske jutott a legjobb négy közé, közülük kerül ki a végső győztes. Természetesen a cím első számú esélyese a Szuperligát megnyerő Zengő Alföld Szegedi TE, de a bronzérmes Répcelaki SE akár meglepetést is okozhat. A két további résztvevő a legmagasabb osztályban ötödik helyezett Investment Közutasok Kaposvári TK, valamint az NB II keleti csoportjának bajnoka, a Tiszakécske TSE.

Bobay Károly, a házigazda Péti MTE szakosztályvezetője elmondta, minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ingyenes. Érdemes lesz kilátogatni, hiszen a négyes döntőben a szegedi és répcelaki csapatban több válogatott játékos is pályára lép, olyanok, akik szerepeltek a májusi, horvátországi világbajnokságon.

A női döntőnek Sárvár ad otthont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!