A Haladás lesz a következő ellenfél

2023.07.20. 09:33

Arab csapattal gyakorolt a Veszprém

Újabb edzőmeccsen lépett pályára a labdarúgó NB III-as Practical VLS Veszprém, amely kupaellenfelet is kapott.

Horváth Gábor

Major Norberték pénteken Szombathelyre utaznak, aznap lesz az utolsó edzőmeccsük

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Veszprém-Baniyas SC 1-2 (0-1)

Gyirmót. Practical VLS Veszprém: Héninger – Krebsz, Zachán, Schőnig, Horváth H., Kószás, Kovács S., Somogyi, Bartusz, Szabó K., Major. Csereként lépett pályára: Kovács M., Dömötör, Szűcs Á., Balogh, Vámos, Baldauf, Udvardi, Cserniczki, Tömösvári, Molnár B., Bach. Edző: Pető Tamás.

Az Egyesült Arab Emirátusokból érkező Baniyas FC volt az NB III-as bakonyiak edzőpartnere, a mérkőzésnek a gyirmóti Alcufer Stadion adott otthont.

Az első félidőben a Baniyas 11-esből szerzett vezetést, és a csapat 2-1-re nyerni is tudott. A Veszprém gólját Dömötör Máté fejelte.

A VLS legközelebb, pénteken 17 órai kezdettel az NB II-es Haladás vendége lesz. A szombathelyi találkozónak az Illés akadémia ad otthont.

A veszprémiekkel kapcsolatos hír, hogy Pető Tamás alakulata a Magyar Kupa első körének sorsolásán Vas vármegyei első ligás ellenfelet kapott, a Celldömölk otthonába látogat augusztus 5-én, a mérkőzés 19 órakor kezdődik.

Ez lesz a harmadik tétmeccse a szezonban a a bakonyi gárdának, amely az NB III rajtján, július 30-án Komáromban lép pályára. A második bajnoki fordulóban, augusztus 2-án a Szombathelyi MÁV Haladás VSE csapatát fogadja a pápai Perutz Stadionban.

A többi Veszprém vármegyei csapat sorsolása a Magyar Kupa első körében, augusztus 5., 16.30: Balatonfüredi USC-Rábapatyi KSK, Pápai Perutz FC-DG Tát, Fűzfői AK-Lajoskomárom. Augusztus 6., 16.30: Úrkút SK-Zalaszentgrót, Balatonfüredi FC-Budaörs, Balatonalmádi-Tatabánya. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!