Focitábor

2023.08.21. 13:46

A Pancho és a Groupama Arénában is jártak a rátóti gyerekek

Tizenötödik alkalommal tartották meg a rátóti nyári focitábort, amelynek idén új helyszíne volt.

Horváth Gábor

A tábor résztvevői a Groupama Arénánál Fotó: a szervezők

- Eddig 14 alkalommal szerveztem meg a rátóti focitábort, amit az idén új helyszínen az előzőekhez hasonló tematikával az eddigi legnagyobb létszámmal tartottunk meg. Az új helyszín, Eplény nagyon szép, rendezett, tiszta pályával, játszótérrel várta a gyerekeket, akik nagyon jól érezték itt magukat. Szerettem volna az eddigiekhez hasonló, nagyon különleges, kalandos, élmény gazdag tábort, amit, úgy érzem, sikerült is megvalósítani – mondta el Fogl Sándor főszervező.

Megtudtuk, a focitábor szakmai vezetője, Hagymási Zoltán nap mint nap újabb élvezetes feladattal lepte meg a résztvevőket, amíg délelőtt a játék volt a főszereplő, délután természetesen a foci.

- Mindkét héten voltunk kirándulni, jártunk a Pancho Arénában Felcsúton, ahol Puskás Ferenc pályafutása mellett az akadémia életébe is bepillanthattunk. Ellátogattunk a Groupama Arénába, a legnépszerűbb magyar csapat, az FTC otthonába, ahol megnézhettük a hazai öltözőt és kipróbáltuk a nagyon kényelmes kispadot is.

A tábor végén díjakat kaptak a résztvevők, kiemelve, ki, miért érdemelte azt ki a héten. Díjazva lett a legszebb gól és védés, a gólkirály, a legjobb játékos, és a legszebb csel is.

Fogl Sándor köszönetet mondott a tábor szervezésében résztvevőknek, a szülőknek és kiemelte Fiskál János eplényi polgármester segítségét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!