Pápán szerepel a Veszprém

2023.08.17. 10:34

Az egyik legjobb ellen játszik a Füred

A veretlen Veszprém „hazai pályán”, a Balatonfüredi FC idegenben, a mezőny egyik legjobbjának vendégeként szerepel szombaton a labdarúgó NB III-ban.

Horváth Gábor

A Veszprém (Zachán Péter) szombaton a ZTE II. csapatát fogadja

Fotó: Haraszti Gábor/Napló

A negyedik fordulót rendezik az északnyugati csoportban, ezúttal – augusztus 20. miatt – nem vasárnap, hanem szombaton lesznek bajnoki mérkőzések.

A bajnoki címvédő veszprémiek három meccs után a második helyen állnak, még veretlenek, az előző két körben sikeresen szerepeltek, előbb a Szombathelyi MÁV Haladás VSE, majd az ETO Akadémia csapatát fektették két vállra. Egyik találkozón sem kaptak gólt. Szombati ellenfelük, a ZTE FC II. két vereséggel kezdte a szezont, legutóbb viszont három pontot szerzett, ezzel a 12. a tabellán az együttes. Becsapós a zalaegerszegiek szereplése, mert a gárda az első két körben erős riválisokkal (Dorog, Tatabánya) szemben maradt alul, szoros küzdelemben (mindkét alkalommal 2-1-re).

A mérkőzésnek a pápai Perutz Stadion ad otthont.

A Balatonfüredi FC Tatabányára utazik a játéknapon, annak a csapatnak az otthonában szerepel, amely tavaly nagy csatában bukta el a bajnoki címet a Veszprémmel szemben. A tatabányaiak ezúttal is komoly erőt képviselnek, első helyen állnak, ők a mezőny egyetlen hibátlan alakulata, amely ellen az ETO Akadémia, a ZTE II és a Budaörs is vesztesen hagyta el a pályát.

A BFC egy-egy sikerrel, döntetlen és vereséggel a 10. pozíciót foglalja el jelenleg a tabellán, legutóbb a Doroggal ikszelt a társaság.

A veszprémiek és a fürediek mérkőzése egyaránt 17.30-kor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!