Edzőmérkőzés

2023.08.11. 20:22

Győzelemmel kezdett a Telekom Veszprém

Nagyrészt kontroll alatt tartotta az első hazai edzőmérkőzését a bakonyi csapat, és végül ötgólos győzelemmel hagyhatták el a pályát Vajlupauék.

Balogh Dávid

Vajlupau hét góllal segítette csapatát

Forrás: Telekom Veszprém

Telekom Veszprém – RK Nexe 32:27 (15:11)

Telekom Veszprém: Biosca, Corrales, Nagy – Sandell 2, Nilsson 1, Ligetvári, Gas. Marguc 2, Remili 2, Mahé 5, ElDeraa 2, Pechmalbec 1, Vailupau 7, Casado 2, Fabregas 3, Kosorotov 5. Edző: Momir Ilics

RK Nexe: Kuzmanovic, Car, Radovanovic – Racic, Bakic 2, Hromin, Vejin, Gal Marguc 4, Srsen 2, Jotic 5, Micevic 2, Velkavrh 1, Moslavac 5, Tomic 1, Javorcek, Cohen 4, Pribetic 1.

Kiállítások: 0 perc, ill. 2 perc.

Hétméteresek: 3/3, ill. 1/1.

A találkozó első góljára négy percet kellett várni, ekkor a vendégek játékosa, Tomic szerzett vezetést a csapatának. Az első veszprémi gól a 6. percben esett, Sandell talált utat Kuzmanovic kapujába. A 10. percben 3-4 állt az eredményjelzőn. A folytatásban még tudta tartani a lépést a Nexe, majd a 25. perc után a veszprémiek akarata érvényesült jobban. Félidőben 15-11 volt az állás. 

A második játékrészben is jobban játszott a rekordbajnok, és tartotta a magabiztos 4-5 gólos különbséget. Az 50. minutumban visszajött háromra a Nexe, de Mahé kétszer is gyorsan betalált, és visszaállította az ötgólos különbséget. A hajrában Mikita Vajlupau hatra emelte a különbséget, és megszerezte a meccsen a 7. találatát. A Telekom Veszprém a második felkészülési mérkőzésén végül 32-27-re nyert. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!