Támadó játékossal erősítenek

2023.08.02. 12:28

Újabb fiatalt igazolt az FC Ajka labdarúgócsapata

Az előző szezon másodosztályának bronzérmese a klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 18 éves támadó, Antal Gábor a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását.

Balogh Dávid

Antal Gábor 18 éves létére már szerepelt az NB II-ben

Forrás: FC Ajka

Jeney Gyula, a csapat vezetőedzője korábban már jelezte, hogy még folynak a tárgyalások néhány lehetséges érkezővel. Antal Gábor 2010 óta a szolnoki klub kötelékébe tartozott, ott járta végig a korosztályos csapatokat. A fiatal támadó az előző idényben az NB III-ban szereplő Szolnoki MÁV meghatározó játékosa volt, 25 alkalommal lépett pályára kezdőként. Ezeken a mérkőzéseken két gólt szerzett. A bakonyi klubbal Antal kétéves szerződést írt alá. 

Nyári játékosmozgás az FC Ajkánál. 

Érkezők: Borsos Filip (ETO FC Győr), Szabó Benjámin Marcell (Vasas II – kölcsönből vissza), Babos Bence (Fehérvár FC – kölcsönbe)
Távozók: Dragóner Filip (Soroksár), Fodor Péter (?), Molnár Márkó (?), Nagy Benjámin (Balatonfüred – kölcsönbe), Szabó Benjámin (Vasas II – kölcsön után végleg). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!