A harmadik vonal is rajtol

2023.08.18. 10:11

Vármegyei foci: szombati meccsdömping

A második fordulót rendezik meg a Veszprém vármegyei labdarúgó első osztályban hétvégén. Szombaton két vármegye III-as csoportban is elrajtol a szezon, ahogyan a vármegye II-ben is, de ott csupán egy bajnokit játszanak le az első játéknapon.

Horváth Gábor

A Péti MTE (kékben) Szentantalfára látogat, a Kristály a Magyarpolányt fogadja

Forrás: Nagy Lajos/Napló

A soron következő hétvégén az augusztus 20-i ünnep miatt minden bajnoki találkozót szombaton tartanak meg.

A vármegye I-ben a második forduló következik. A címvédő és múlt héten 5-0-s sikert arató Úrkút SK Zircre látogat, a szintén jól kezdő Balatonalmádi SE a Pápai Perutz FC-t fogadja. Az első fordulóban az Úrkút mellett a Csetény SE és a Péti MTE nem kapott gólt, előbbi Sümegen játszik rangadót, utóbbi pedig Szentantalfára utazik. A találkozók 17 órakor kezdődnek.

A párosítások: Sümeg VSE-Csetény SE, Devecser-Fűzfői AK, Balatonfüredi USC-Várpalotai BSK, Balatonalmádi SE-Pápai Perutz FC, FC Zirc-Úrkút SK, Szentantalfa NVSE-Péti MTE, Ajka Kristály-Magyarpolány, Gyulafirátót SE-Tihanyi FC.

Augusztus 19-én van hivatalosan a vármegye II rajtja, ám ez a kezdés nagyon visszafogott, hiszen csupán két csapat lép pályára a 11-ből. Szombaton, szintén 17 órai kezdettel Nemesszalók-Taliándörögd bajnokit rendeznek, az Öskü-TIAC VSE (október 15.), a Balatonszepezd ÖKSC-Ősi PSK (november 18.) és a Kamond – Péti MTE-Peremarton (november 18.) meccseket elhalasztották.

Beszámoltunk róla, az új szezonban négy csoportot alakítottak ki a foci harmadik vonalban vármegyénkben, ebből kettőben most szombaton kezdődik a küzdelem.

A program, keleti csoport, szombat, 17.00: Herend – BFC-Pécsely, Jásd-Bakonynána, Tótvázsony-Balatonalmádi, Várpalota-Nagyesztergár, Litér-Felsőörs, Tihany-Balatonszőlős – Dudar-Csetény, 17.30: Hajmáskér – Gyulafirátót-Balatonkenese.

Déli csoport, szombat, 17.00: Révfülöp-Monostorapáti, Sümegprága-Zalaerdőd, Nemesgulács-Kisapáti – Káptalantóti, Lesenceistvánd-Uzsa – Balatonederics, Nagyvázsony-Nyirád. Elhalasztva: Balatonakali-Nemesvita (11.19), Tapolca ÖFC-Zalahaláp (11.26).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!