Régi-új játékos Ajkán

2023.08.22. 14:44

Visszatért a korábbi közönségkedvenc

A labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka hivatalos oldalán jelentette be, hogy a korábbi közönségkedvenc Horváth Péter három év után ismét a bakonyiaknál fog szerepelni.

Balogh Dávid

Ismét retteghetnek a pókok a kapu sarkában

Forrás: FC Ajka

Horváth Péter Lentiben kezdte a pályafutását, majd onnan igazolt a Zalaegerszeghez. 2017-ben Hévízről igazolt Ajkára, ahol 87 alkalommal ölthette magára a zöld-fehér mezt, és ezeken a mérkőzéseken 23-szor volt eredményes. Egyik legemlékezetesebb gólját 2018-ban szerezte az MTK ellen, ami győztes gólnak bizonyult (2-1) a Magyar Kupában. 2020-ban Horváth Békéscsabára igazolt, ahol három évet töltött el.

– Örülök neki nagyon, hogy visszatérhettem Ajkára. Már nekiálltam készülni a csapattal, nem lesz gond a beilleszkedéssel, ugyanis vannak itt régi ismerősök. Elsődleges célom, hogy formába lendüljek és minél több játékpercet kapjak, és segítsem a társaimat gólokkal, gólpasszokkal – nyilatkozta lapunknak Horváth Péter.

A bakonyi klub közleménye szerint Horváth hároméves szerződést írt alá Ajkán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!