Wengrin Ágnes érme csillogott a legfényesebben

2023.09.30. 09:28

Lépcsők, udvarok, sikátorok – ez várt a tájfutókra Pécsett

Történelmi környezetben, kellemes időben és remek hangulatban rendezték meg a tájfutók rövidtávú országos bajnokságát és az országos rövidtávú váltóbajnokságot Pécsen.

Veol.hu

Az ötletesen kialakított dobogó legmagasabb fokán Wengrin Ágnes

Forrás: VHS

Az izgalmas, néha nagy (akár drámai) meglepetésekkel szolgáló célba érkezésnek, szurkolásnak, felkészülésnek és pihenésnek a Széchenyi tér és a dzsámi kínált festői hátteret. A szombat délelőtti selejtezőket a Tettye városrészben bonyolították le, ahol a versenyzőket számottevő szintkülönbség, kacskaringós utcák, sikátorszerű átkötések és folyamatos figyelmet igénylő pályák várták. Délután a belváros zegzugos terei, lépcsői és udvarai állították kihívás elé a futókat, és ugyanez a helyszín várta vasárnap a csapatokat is. A technikai tudást, koncentrációt, nagy sebességet egyben a szintezéshez szükséges állóképességet követelő versenyben viszonylag sokan behibáztak, a Veszprémi Honvéd SE utánpótlás és szenior tagjai mégis több dobogós helyezéssel, illetve bajnoki pontokkal térhettek haza. Legfényesebben Wengrin Ágnes érme csillogott, aki aranyat szerzett az N50-es kategóriában!

A Veszprém Honvéd SE (VHS) eredményei, rövidtávú országos bajnokság, N50: 1. Wengrin Ágnes.

F70: 2. Horváth Tivadar, 3. Bacsó Attila.

F75: 2. Andrási Lajos.

Országos Rövidtávú Váltóbajnokság, V14: 2. Heizer Alíz, Molnár Iván, Varsányi Ádám, Kovács Borbála. V18: 2. Engi Lilien, Barát Miklós, Bálint Gergő, Ódor Laura. V105: 3. Vajda Zsolt, Wengrin Ágnes, Molnár Zoltán. V195: 3. Horváth Tivadar, Böröczkyné Makai Anna, Bacsó Attila. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!